We Are Ona to platforma, na której młode talenty gastronomiczne mogą wyrazić swoją kreatywność. Kolektyw gastronomiczny uruchamia w czasie Biennale pop-up restaurację w Wenecji, przejmując od 16 do 23 kwietnia tajemniczy i wspaniały pałac w dzielnicy Castello.
Kolektyw gastronomiczny We Are Ona rusza w trasę Ona Art Tour, śledząc wiodące targi sztuki, designu i architektury w całej Europie i oferując nigdy niespotykane doświadczenia kulinarne w ulotnych miejscach na całym świecie. Jako pierwszy przystanek na europejskiej wycieczce po restauracjach, We Are Ona osiedla się w Wenecji na początek Biennale. |
Szef kuchni Thomas Coupeau, w towarzystwie włoskiego kucharza, przygotuje 8-daniowe menu, wracając do włoskich klasyków z nowoczesnymi akcentami i lokalnymi składnikami. Do posiłku dołączony zostanie wybór ekskluzywnych i naturalnych win autorstwa Luca Pronzato i Lucy Rosedale. |
Zobacz także: